ПОКАНА ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ

КДУ свиква Общо Събрание на Дистрикт 130-България на 29.09.2013г. / неделя/

Уважаеми Приятели,

след заслужена лятна почивка за всички нас се задават месеци с много наситена програма!

В тази връзка бих искал да Ви информирам за следното:

 

КДУ свиква Общо Събрание на Дистрикт 130-България на 29.09.2013г. /неделя/ от 10:00часа, /регистрация – от 09:00часа/ в гр. Несебър, хотел "Сол Несебър" , при следния

 

ДНЕВЕН РЕД:

СЪБОТА : 28.09.2013 г. - прочети

10.00 часа - Традиционен Лайънс спортен празник - Несебър 2013 - допълнителна информация

17.00 -19.00 часа - Обучение на новите клубни ръководства.

19.30 ч. Официална вечеря :

МЕНЮ

САЛАТИ

„Снежанка” - ( пресни краставици, цедено кисело мляко, копър, орехи и маслини )

„Апетито” -  (  печен пипер,   печен патладжан, печен лук, извара, майонеза,магданоз, чесън )

„Старопланинска” - ( домат, краставица, филирани маслини, печен белен пипер, орехи, сирене и ароматна поливка )

 

ТОПЛИ ПРЕДЯСТИЯ

Пиперен „Тарт” презентиран с млечен сос с привкус на босилек - (бутер тесто, печени чушки, крема сирене, яйца, млечен сос)

Торта „ Паскуалина” допълена от ментов сос - (многолистни кори, спанак, извара, млечен сос и мента)

Риба крустин „Медитеранио” - (панирано рибно филе, галета, доматен сос, маслини, каперси, лук и др.)

Солен чийз кейк с привкус на пипер, допълнен със сос от босилек

Ролчета от патладжан по Сицилиански - (печен патладжан, свежо сирене, доматен сос)

Пастичо - (тортелини с рикота и спанак, бешамел, пармезан, яйца - запечени )

 

ОСНОВНИ  ЯСТИЯ

Пилешко филе „Пармеджано”, презентирано върху  зеленчуково рагу  и доматена салца - (пилешки гърди, галета, тиквички, патладжан, лук, доматен сос, пармезан)

Пилешки „Сюприм” фарсе, допълнено с морковено пюре и сос „Мерло”  - (пилешко филе, спанак, крема сирене, моркови, печен сос, червено вино)

Ролирана свинска плешка обвита в хрупкава хлебна коричка, гарнирана с гратинирана картофена салата и допълнена с братен сос с аромат на хамон - (свинска плешка с плънка от зеленчуци и мляно месо, хлебни трохи, варени картофи, подправки, бешамел, жълти сирена)

Свински „Уелингтън”, допълнен от зеленчуков „Дофин” и горчичен сос - (свинско контра филе намазано с паста от маслини и кисели краставички, обвито в хлебна коричка, презентирано с картофи, пармезан, зеленчуков микс, млечен сос обогатен с горчица)

Комбинация от пилешко филе” Пармеджано” и свинско рагу, полято с гъбено фрикасе и гарнирано с картофи „ Дофин”

Пилешки  ” Тимбал „  комбиниран със свинско роле с хрупкава коричка и завършено с  зеленчуков гратин

Свински  пепър стек  и пилешко рагу ”Провансал” допълнени с къри пюре

Прошуто медалaльон, комбиниран с пилешко филе фарсе и завършно с гъбено ризото гратин

 

ДЕСЕРТИ

Боровинков щрудел, комбиниран с портокалов сос

Чииз кейк с привкус на капучино

Тиквен пай

 

НЕДЕЛЯ : 29.09.2013 г.

1.Промени в Устава/Конституция/ на АЛК Дистрикт 130 – България.

2.Разглеждане и приемане на окончателния финансов отчет  на предишното ръководство и освобождаване от отговорност на предишния КДУ.

3.Обявяване на годишната програма на КДУ „Дистрикт 130 България“ за 2013г. -2014г.

4.Разглеждане и приемане на Проекто-бюджет за лайънс година 2013-2014г. „Дистрикт 130 България“.

5.Справка за финансовото състояние  и статус на клубовете към „Дистрикт 130 България“ и към LCI. Разглеждане състоянието на ЛК“Сердика“ и взимане на решение.

6.Организационни въпроси. Представяне на новите ръководства – КДУ, зонови и регионални председатели, комисии и работни групи.

7.

 

Станислав Сираков, ДГ 2013-2014

Коментари (0)

Вашият коментар :