Стартира системата за регистрации на lions.bg

Владислав Симчев20:49, 08.10.2013г. | Прочетена : 3299

Създайте самостоятелно своя акаунт за достъп до затворената част на сайта. Задайте своите въпроси в дискусията под статията

Скъпи приятели,

Системата за онлайн регистрация на Lions.bg вече е пусната в експлоатация. Предоставя се възможност на всеки член да генерира самостоятелно акаунт за достъп до затворената част на сайта.

 

Как работи системата :

 

1. От меню РЕГИСТРАЦИЯ е необходимо да посочите клуба в който членувате, след което от падащото меню да изберете своето име. (Ако Вашето име не фигурира в списъка с членове, моля свържете се със секретаря на клуба си, явно липсва коректно подадена информация за Вас)

 

2. В същата форма попълвате желаната от Вас парола за достъп - минимум 8 символа (следва повторение на паролата)

 

3. На предварително въведен в системата е-мейл адрес за връзка с Вас ще бъде изпратено съобщение за потвърждение на регистрацията (на екрана се изписва съобщение за това).

Обърнете внимание, че е-мейл адреса е параметър който не можете да промените, той е даденост - деклариран е заедно с Вашето име в клубната форма. Това се прави с цел да не е невъзможна регистрация на друго лице от Ваше име.

 

4. След потвърждение на регистрацията през получения линк, вече можете да използвате Вашия акаунт за достъп, като влезете на Lions.bg през меню ВХОД с вашия е-мейл и въведената по-рано парола.

 

5. При забравена парола, моля използвайте менюто ЗАРАВЕНА ПАРОЛА, следвайки инструкциите!

 

Какви възможност Ви дава достъпа с потребителско име и парола на lions.bg

 

1. Върху имената на всички Лайънс членове в клубните карти и досиета на клубове (в секции СТРУКТУРИ и ЛАЙЪНС КЛУБОВЕ) при достъп с име и парола се активира линк, който Ви води към подрoбна информация за лицето - телефони за контакти и друга споделена информация

 

2. Получавате достъп до меню ЧАСТНИ ДОКУМЕНТ ЗА ЛАЙЪНС ЧЛЕНОВЕ, къдет ще бъдат публикувани различни документи с ограничен достъп - отчети, протоколи от заседания на КДУ, списъци с задължения на клубове и т.н.

 

3. При клик вържу името Ви в горния десен ъгъл на екрана, получавате възможност за редактирате / попълване на информацията за Вас в системата на Лайънс. Имате възможност да споделите с приятелите от другите клубове подробна информация за Вас, Вашата работа и компетенции, както и различни контактни данни.

 

4. LIONS LOCATOR (в процес на разработка) : Системата представлява набор от обемна информация за всички членове, въведена от самите вас и даваща систематизирана информамция (търсачка по различни критерии) за действащи Лайънс членове. Лесно и бързо намиране на хора по професии, по интереси, по географски признак и т.н.

 

5. Всички потребители с име и парола имат възможност да се възползват от специалните предложения на LIONS SHOP - система за електронна продажба при промоционални условия за Лайънс членове


Тагове : регистрация   lions.bg   

Свързани новини


Коментари


Светослав Георгиев,   (Анонимен) написа :

09:44:37 на 28.07.2016г.


Всичко изглежда перфектно замислено но има малък проблем. Получих e-mail с линк за активиране на акаунта но линкът не е активен.

facebook twitter rss rss  

Предстоящи събития
Събота, 23 Февруари 2019, 09:30
Дистрикт 130 - България
ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АЛК ДИСТРИКТ 130 - БЪЛГАРИЯ
Петък, 15 Март 2019
ЛК Стара Загора - Августа
Пролетен благотворителен бал на ЛК СТ. Загора Августа
Събота, 16 Март 2019
ЛК Панагюрище
Градско състезание БУКВОПЛЕТ - гр. Панагюрище
Неделя, 17 Март 2019
ЛК Пловдив - Евридика
Градско състезание БУКВОПЛЕТ - гр. Пловдив
Неделя, 24 Март 2019, 10:00
ЛК Русе - Север
Градско състезание БУКВОПЛЕТ - гр. Русе
Петък, 29 Март 2019, 19:00
ЛК Габрово
Дарителска вечер на ЛК Габрово
Събота, 30 Март 2019
ЛК Бургас - Виа Понтика
Пролетен благотворителен бал в Бургас
Събота, 11 Май 2019, 19:00
ЛК Русе - Север
Благотворителна вечер БУКВОПЛЕТ 2019
Неделя, 12 Май 2019, 10:00
Дистрикт 130 - България
НАЦИОНАЛЕН ФИНАЛ НА КАМПАНИЯТА БУКВОПЛЕТ 2019
Събота, 18 Май 2019
Дистрикт 130 - България
НАЦИОНАЛНА КОНВЕНЦИЯ