ЛК Панагюрище с дарение към Центъра за деца от семеен тип

Мария Гюрова15:08, 12.01.2015г. | Прочетена : 2158

Кампанията "Подкрепи и сподели" , проведена с „Метро“ събра цял бус с храни и санитарни продукти

Цял бус с храни и санитарни продукти достави "Лайънс клуб" - Панагюрище в Центъра за настаняване от семеен тип в града. Това стана възможно благодарение на кампанията „Подкрепи и сподели“, проведена в „Метро“ на 13-ти и 14-ти декември 2014 г.

15 дома за деца, лишени от родителска грижа в цялата страна получиха подкрепа от благородната инициатива. 15 буса с най-необходимите санитарни продукти, храни и напитки заминаха от магазини „Метро“, за да зарадват децата в домовете.

За да се осъществи инициативата на 12 декември т.г. в София бе подписано споразумение за сътрудничество между АЛК Дистрикт 130, България и "Метро", представлени от Дистрикт Говерньора, Лайън Марин Филин и д-р Кристоф Щулте - главен изпълнителен директор на "Метро", България.

„Метро“ е една от най-големите и разпространени търговски вериги в страната, което прави успешността на кампанията по-голяма. Специално бяха призовани и всички Лайънс приятели от цялата страна да се включат активно в благотворителната кампания, като посетят магазините на "Метро" и закупят хранителни стоки и санитарни материали оттам.

Президентът на "Лайънс клуб" - Панагюрище Сашо Господинов сподели радостта си от постигнатото с „Подкрепи и сподели“ и надеждата, че кампанията ще се превърне в традиционна, но все пак това не зависи само от него. Очаква се благотворителната инициатива да се организира и за другия голям християнски празник Великден.


Тагове : ЛК Панагюрище   

Свързани новини


Коментари


facebook twitter rss rss  

Предстоящи събития