Веселите зъбки -Ден на усмивката

   

ДЕН НА УСМИВКАТА

07.10.2016

"Веселите зъбки" " Билка" и Лайънс клуб "Свилена" Свиленград зарадваха децата в Деня на Усмивката!

Дамите от Лайънс клуб "Свилена" Свиленград за пореден път доказаха ,че са истински феи, като подариха на децата от ЦДГ "Радост" и ЦДГ "Слънце", СУ Д-р .П Берон едно весело изживяване в Деня на Усмивката.

Съвместно с „Билка” те представиха пред децата гастролиращата театрална образователна постановка „Веселите зъбки” .

Представлението е създадено, за да покаже на най-малките по забавен и достъпен начин как да поддържат своите зъбки здрави. Участват актьорите: Цветомир Иванов, в ролята на доктор Зъбчев и Деси, която играе с двете кукли – мистър Зъбобол и Бобърчо.

Сюжетът на постановката се гради на историята за малката Ели, която изобщо не обичала да си мие зъбките, а често похапвала сладкиши и бонбони. В постановката се набляга на няколко основни момента – колко често се мият зъбките, коя храна е полезна и вредна за здравите зъби, с какви движения се мием, кога и по колко време.

Истински празник, веселба , подаръци и много полезни съвети зарадваха малчуганите, които освен зрители бяха и участници в шоуто.

С тази си инициатива дамите включват в календара на клуба освен превенцията на зрението и диабета, профилактиката на малките зъбчета.

Колко усмивки събрахме днес ......но нали е Ден на УСМИВКАТА!!!!!

Коментари (0)

Вашият коментар :