Предаване на президентската огрълица

   

Изтърколи се.......измина.......още една година от живота на Лайънс клуб Свилена. Година пъстра, наситена, смислена и много успешна.Такова бе и партито с което бе закрит активния сезон, огърлицата премина в ръцете на новия изпълнен с идеи и енергия президент, а всички се поздравиха с успешно свършената работа, доброто, което са раздали, усмивките ,които са създали.
Фреш парти в стилни летни роби, коктейли, цветни емоции и много изненади посрещнаха дамите в чудната Къща за гости "Райски кът" в с. Мезек..
Димитрина Топалова предаде президентската огърлица на новия президент Венелина Радева, а самата тя получи традиционния президентски колаж , изненада в темата на партито и огромни благодарности от името на всички дами за мъдрото и изключително успешно ръководство на клуба през изминалия лайънс сезон.
Управителният съвет на Лайънс клуб Свилена благодари за подкрепата, ентусиазма и енергията на всички членове, желае едно пъстро, жарко и много споделено лято и отново на ......есен......чакат ни толкова много инициативи и добри дела!!!!!
НИЕ СЛУЖИМ!!!!!

Коментари (0)

Вашият коментар :