Силистренски лекар е носител на награда за добротворство

Примата на българската естрада Йорданка Христова ще пее утре на благотворителния бал на „Лайънс клуб” Силистра

Д-р Венцислав Стоев получи годишната награда за добротворство на българския „Лайънс клуб” /Дистрикт 130/ по време на дните на клуба в София. Силистренският лекар е регионален председател на регион „Североизток”, който включва лайънс-клубовете от Силистра, Варна, Русе, Търговище, Велико Търново, Добрич, Габрово и Разград.

На 8 юни, събота, във вечерните часове в хотел «Дръстър» ще се проведе традиционният благотворителен бал на „Лайънс клуб” – Силистра. Специален гост ще е примата на българската естрада Йорданка Христова. Куверти за участие на стойност 50 лева все още могат да бъдат купени от Светлана Боева. Със събраните средства от благотворителния бал ще бъдат осъществени социални, здравни и образователни инициативи за децата на Силистра.

Наскоро „Лайънс клуб” Силистра купи костюми за 7 абитуриенти от Дом „Димчо Дебелянов”. От създаването на клуба през 2006 г. досега над 100 000 лева са инвестираните средства в инициативи, посветени на децата. Силистренският клуб е носител на Отличието на Асоциацията за цялостна дейност и съществен принос за опазване на здравето на децата и младите хора от Силистренска област.

„Лайънс” е най-голямата доброволческа организация в света от 46 000 клуба и 1,3 милиона членове.

На снимката: Д-р Венцислав Стоев е регионален председател на регион „Североизток”, който включва лайънс-клубовете от 8 града.

Коментари (0)

Вашият коментар :