Кандидатурата на Дистрикт 130 - България за домакин на LCI Europa Forum 2016 бе единодушно приета от Европейския съвет

Приятели,

С гордост искам да Ви информирам, че кандидатурата на Дистрикт 130 за домакин на Европа форум 2016, бе единодушно приета по време на гласуването на Европейския Съвет на проведения в Истанбул Лайънс Форум.

Нашият Дистрикт се представи на много високо ниво, както чрез самата презентация, направена от мен, така и чрез действията на Председателя на Форума Петър Маламов и на цялата ни делегация.

Както знаете, нашият Дистрикт имаше нает щанд, на който се извършваше постоянна промоционална дейност за подкрепа на кандидатурата ни. През цялото време се прожектираше филм за София и Дистрикта ни на мултимедия, раздаваха се много брошури и тенис фанелки с логото ни, както и стикери и сувенири. Почти всички делегати на Форума  се изредиха през щанда ни, като споделиха, че са впечатлени от представянето ни.

Искам да благодаря на българската делегация в лицето на Захар Марогло, Стефан Христов, Петър Маламов и Христо Гълбачев, които бяха постоянно на щанда, както и участваха на различни семинари, част от Форума. Специални благодарности към Председателя на Форума - ПДУ Петър Маламов за подготвените рекламни материали и организация на щанда.

Трябва да призная, че нашата делегация беше приемер за един задружен, хармоничен и професионален екип, който ефективно постигна целта си -"София ,домакин на Европа Форум през 2016 г".

Завършвам с думите на Полския Дистрикт Гуверньор, който каза:

" Поздравления за подготовката на презентацията, щанда и адекватната ПР политика. Но най - вече Ви поздравявам за демонстрирания силен дух и проявен кураж, довели Ви до взето решение да се кандидатирате и да действате уверено и задружно."

Така че, поздравявам всички вас за куража и проявения дух,довели ни до тук!

 С уважение - ДУ Станислав Сираков

(В закритата част на сайта до седмица ще се публикува отчета на цялата командировка .)

Коментари (2)

  •   
    info@fischer-giessen.de

    Dear friends,an idea. Make also an english version from the Europa Forum side. Best regards H-P

  •   
    Нели Адамова

    Искам да изкажа сърдечните поздравления на дамите от лайънс клуб "Свилена" Свиленград за това ваше постижение и да заявя нашата подкрепа в по-нататъшните ви дела.Ние знаем, че заедно можем повече!!

Вашият коментар :