ЛАЙЪНС КЛУБ СОФИЯ ВИТОША И ФОНДАНЦИЯ ОЧИ НА ЧЕТИРИ ЛАПИ ВИ КАНЯТ НА СЪВМЕСТНОТО СЪБИТИЕ `ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО`

Лайънс клуб София Витоша и Фонданция Очи на четири лапи Ви канят на съвместното събитие "Вечеря на тъмно" на 19 ноември 2013 година в 15 часа.
Това е финалното събитие по проект "Отвори очи за свободния достъп на слепи хора с кучета водачи".
Целта на всички събития в проекта е утвърждаване на правото на свободен достъп на слепи хора с кучета водачи, регламентирано в закона за интеграция на хората с увреждания. За голямо съжаление в българското общество този закон все още не се познава и не се признава безусловно.
"Вечеря на тъмно" ще се проведе в известен столичен ресторант  в обособен салон, подготвен и напълно затъмнен. В продължение на час и половина присъстващите ще общуват и се хранят в абсолютна тъмнина.
В тъмнина, в която може да се усети и съприживее атмосферата и обстановката, в която живеят много слепи хора, не малко са и наши сънародници.
На събитието ще присъстват слепи хора с кучета водачи, екипът на фондацията и гости, представители на институции, компании - партньори, медии.

Лайънс клуб София Витоша е партньор на събитието.
Скъпи Лайънс приятели, каним Ви на събитието, което ще се проведе на 19 ноември, начало - 15.00 часа ресторант "Ниагара" кв. Лозенец, ул. Кричим

Коментари (0)

Вашият коментар :