Април - Месеца на Семейството и Приятелите.

Световната обедна Лайънс Щафета, идеи за проекти, свързани със семейството и приятелите

Уважаеми Лайънс Лидери,

 

Следвайки насоките, спуснати от Международния  Президент  Бари Палмър, се обръщам към Вас с призива да превърнем м.Април в Месеца на Семейството и Приятелите.

 

                Знаем,че нищо не е по-важно от семейството и приятелите,но е парадоксално,че много от хората, които са най-близо до нас , не са запознати с важните дела, които извършваме в Лайънс. Ето защо, Лайънс клубовете по света определят месец Април като месеца на Семейството и Приятелите , като канят семействата и приятелите  си да се присъединят към тях и да участват в специалните мероприятия, посветени на тази тема.

 

                Месецът на Семейството и Приятелите е една възможност едновременно да служим, учим и да  празнуваме със своя клуб, семейства и приятели.

 

                Това е времето,в което ще покажем на семейството и приятелите си колко много означават те  за нас и колко много означаваме за Общността като  Лайънс клуб .

                Това е времето, в което ще покажете Вашето " Лъвско стадо", което обичате , на семейството и приятелите си, които също обичате - Вие решавате под каква форма да стане това.

 

Започнете с планирането сега!

               

Присъединете са към Световната обедна  Лайънс  Щафета на 04- ти Април.Това ще бъде едно 24 часово   международно събитие,което ще събере Семействата  и Приятелите на Лъвовете по света заедно.Не пропускайте този специален семеен  ден ,изпълнен със забавления и "хапване и пийване" с приятели ! 

 

 

Ето някои хубави идеи , чрез които да направите успешен Месец на Семейството и Приятелите:

 

 

1)  Планирайте и  организирайте  неофициално клубно  събиране  от типа "Отворена Къща" , така че семейството и приятелите Ви да видят и научат повече за Вашия клуб , което ще им помогне да осъзнаят приносът Ви за промяна на Обществото към по-добро.

 

2) Организирайте социален проект, конкретно за този месец,в който семействата и приятелите Ви да почувстват удовлетворението от това да служиш безкористно в полза на обществото си.

 

3.) Организирайте Пикник или Барбекю - поканете семейство и приятели на пикник или барбекю след успешно проведена акция или реализиран проект, на който да запознаете присъстващите с постигнатото и ползата от него за Обществото.

 

4.) Бъдете Еко. Планирайте през Април проект, емблематичен относно кампанията по опазване на околната среда, така че, всеки участник да може да усети удовлетворението от това, че чрез действията му  се подобрява общността, в която и той/тя живее. Може да предвидите засаждане на  дървета, почистване на парк с цел рециклиране на отпадъците  и др.

 

5.) Споделете дарът на грамотността. Организирайте фондонабираща акция , чрез която да се промотира силата на четенето на децата в общността ни. Запознайте се подробно с Акция Четене.

 

6.) Станете кръстници на Лео Клуб. Април, също така е "Лео  месец ", така че, би било чудесно клубът Ви да подкрепи развитието на младежта в общността Ви. Не забравяйте, че Фамилните лайънс членове получават специална отстъпка !

 

                Мотивирайте и окуражете ваши членове от семейството да се присъединят към клуба Ви. Те ще получат специална отстъпка от членските такси ,когато постъпят в същия клуб чрез програмата " Фамилно членство".

 

СВЕТОВНА ОБЕДНА  ЛАЙЪНС  ЩАФЕТА

 

Световна обедна Лайънс  щафета -04- ти Април, 2014 г.

 

Щафетата  ще стартира на 04- ти Април по обед и ще продължи 24 часа.

 

Ето какво ще се случи :

 

                Участващите клубове в Световната обедна Лайънс Щафета ще организират обед за Своите семейства и приятели на 04- ти Април, като първо събитието ще започне в Нова. Зеландия следобед.

                Когато клубовете по света участват в Лайънс Щафетата и организират обеди в различни времеви пояси, така световното събитие ще се мести от зона в зона , което ще върви 24 часа и ще превърне обедната Лайънс щафета в световно събитие.

 

Ето как Вашият клуб може да се присъедини към Световната обедна Лайънс Щафета.

 

  • Планирайте своето обедно мероприятие-изберете подходящи място и меню;

 

  • Регистрирайте своето обедно мероприятие, като споделите локацията и времето на Вашия обяд ;

 

  • Отпразнувайте събитието-направете снимки и споделете емоциите и забавлението в социалните мрежи.            

 

 

Запишете се в състезанието " Световна обедна Лайънс Щафета"!

 

Категории:

1.)Най-много приятели и семейства!

Този  обед, на който са присъствали най-много "не-лъвове" -печели!

Направете своя обед една възможност да споделите семейството и приятелите си с клуба!

 

2.)Най-много събрана храна!

Този клуб( обед), който събере най-много хранителни продукти за бедни семейства  – печели! Направете обеда си момент на споделяне на силата на служенето с приятелите и семействата си.

 

3.)Най-добра обедна тема!

Обедът с най-добра Лайънс тема печели. Създайте креативна тема със символика за вашия обяд , за да покажете Вашата клубна гордост и жив дух.

 

 

Свалете входният формуляр за участие от тук:

 

Изтегли брошура в PDF формат от тук 

Коментари (0)

Вашият коментар :