Предстоящо ОС и промени в устава на АЛК Дистрикт 130 България!

Предложения и обявления на секретаря на АЛК - Йови Нанов

Уважаеми приятели,

Честита Баба Марта,

Бъдете със здрав дух, усмихнати, щастливи и позитивни. Едно от най добрите пожелания е за сбъдване на всичките ви мечти ....или поне на една - но все пак сме в началото на годината и има време. Знайте, че най съкровенните желания, както и мечтите, се постигат с много  постоянство и упоритост, с много работа, старателно положени усилия и труд. Човек трябва винаги да е готов да се бори за това от което има нужда в живота си.

 

Сега и по работа:

1. Моля, в СРОК ДО 10.03.2014 год. да ми изпратите, ако имате предложения за промяна в Устава, тъй като се изисква технологично време - правна комисия, публикуване и др., след тази дата НЯМА да се разглеждат предложенията.

2. До 14 МАРТ да ми потвърдите колко човека ще нощуват в София на 29.03.2014 год. ОС Е ОТ 14 ЧАСА В ХОТЕЛ РИЛА СОФИЯ УЛ.КАЛОЯН №6/СЪЩИЯ СЕ НАМИРА НА 4 МИНУТИ ПЕША ОТ ШЕРАТОН, ЦЕНИТЕ СА 65 ЛЕВА ЗА ДВОЙНА СТАЯ И 50 ЛЕВА ЗА ЕДИНИЧНА. РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА ОС ЗАПОЧВА ОТ 13 ЧАСА.

3.Честването на деня на Лайънс в ООН ще бъде в хотел Балкан - ШЕРАТОН НА 29.03.2014 ГОД.ОТ 19.30 ЧАСА , ЦЕНАТА Е 80 ЛЕВА. Ще има богата артистично - музикална програма ....И НЕ САМО . Моля потвърждение и за вашето участие.

/ събитията по т.2 и т.3 са вкарани в календара на Д130 България на сайта http://www.lions.bg /

4.Когато се сетя за нещо друго пак ще ви пиша.

ВАШИЯТ СЕКРЕТАР : ЙОВИ НАНОВ

Коментари (0)

Вашият коментар :