Лайънс клуб – Панагюрище посрещна пролетта с приятели

В комплекс `Старосел` членовете на клуба и техните гости от Несебър и Карлово отбелязаха празнично настъпилата ден преди това пролет.

На 21 март , в уютната обстановка на комплекс „Старосел” членовете на Лайънс клуб – Панагюрище и техните гости от Несебър и Карлово отбелязаха празнично настъпилата ден преди това пролет. Своеобразната изнесена тристранна среща е част от събитията, с които ще бъде отбелязан пет годишния юбилей на панагюрската организация,обясни настоящият и президент  Георги Станчев. В ролята на домакини панагюрци поздравиха гостите си с атрактивна фолклорна композиция „Пролетно настроение”, изпълнена от членове на организацията и приятели. В дрехи на войвода и с изстрели на импровизираната сцена се появи президентът Станчев. Всички в хор запяха „Къде си вярна ти, любов народна”. Станчев приветства всички  с добре дошли  в долината на тракийските царе.”Ние сме обречени да помагаме и продължаваме да работим в тази посока” каза той и отправи пожелания за много здраве, щастие и още много такива сърдечни срещи.

Всеки един от гостите на празника получи в дар пакетче шарена сол, китка здравец и парче вкусна пита, а в последствие и бутилка вино от специалната колекция на Лайънс клуб – Панагюрище. Вечерта продължи с много музика танци и песни. За следващия ден домакините от Панагюрище бяха организирали специална програма за гостите от Несебър и Карлово, включваща поход и посещение в дегустационната зала, наричана още новия храм на Дионисий, където имаха удоволствието да се докоснат до света на древните траки,оставили ни в дар изкуството да правим и пием вино .

Коментари (0)

Вашият коментар :