Предложение за промени в Устава на АЛК - Дистрикт 130 България

Финален вариант

Уважаеми г-н Дистрикт управител,

 

Пиша настоящото писмо в качеството си на председател на временната комисия, избрана от ОС на АЛК Д-130 България да синхронизира постъпилите предложения за промяна на Устава на Асоциацията с действащия текст на устава.

Комисията завърши своята работа след многобройна размяна на мнения и едно дълго присъствено заседание.

Комисията консенсусно се обедини около решението промените в устава да бъдат докладвани и предложени за гласуване  на Общото събрание, насрочено за 31.05.2014г. по начина, по който са дадени в прикачения файл към настоящото писмо. Там с червен текст се открояват предложенията за промени, които считаме, че хармонично ще се инкорпурират в текста на действащия устав.

Комисията се постара максимално да пригоди тези промени за нуждата на Асоцияцията  от осъвременяване на действащия устав. Разбира се има какво да се иска и за в бъдеще. Комисията счита, че ще е добре комплексно да се работи върху подобряване цялостната редакция на устава. Но за момента времето не стигна за повече.

Въпреки това считаме, че така предлаганите и хармонизирани с текста на устава промени са крачка в правилната посока.

Моля да обявите в закритата част на сайта така предлагания текст на устава, съдържащ предложенията за промени, за да може членовете на асоцияцията да се запознаят с тях предварително.

(Финалното предложение е публикувано в закритата част на сайта)

С лайънс поздрав, 

PDG Nedyalko MLADENOV
ned061@abv.bg
00359 888 701349
00359 899 144593
www.lawvox.eu

Коментари (0)

Вашият коментар :