ЛАЙЪНС КЛУБОВЕТЕ В ПАЗАРДЖИК ОРГАНИЗИРАТ ПРАЗНИК НА СМЕЛОСТТА И ДОБРИНАТА

Видео

Дамски Лайънс клуб „Тракия” Пазарджик и Мъжки Лайънс клуб Пазарджик Ви канят на детски арт Празник на смелостта и добрината и рок концерт Lion’s Rock. Двете събития ще се състоят на 7 юни, събота със следната програма:

 

10:00 – 13:00 ч. Празник на смелостта и добрината

Детската площадка на пл. „К. Величков” (Тортата)

/Изградена от Дамски Лайънс клуб „Тракия”/

 

Колко тежи добрината? Каква е на цвят смелостта? На празникът за малки и големи любопитковци заедно ще отговорим на въпросите с рисунки, песни, танци и весели игри.

  • Ателие по рисуване на големи платна

  • Приложно ателие

  • ПТС „Албена”

  • Брейк

  • Приказки с актрисата Здрава Каменова /интерактивно ателие/

  • Клоуни

  • Фотоателие

 

11:00 – 12:00 ч. в Младежки дом ще бъде разположен мобилен кабинет за очни превенции на деца.

 

 

19:30 ч. Lions Rock

Парк-остров „Свобода”

 

Очаквайте рокбандите от Пазарджик „Хибрид”, „Войс енд Фингърс”, „Рока Рола” и „Айвъри Туайлайт”. Със специалното участие на Ана-Мария Янакиева – финалистка от втория сезон на X фактор!

С обявените инициативи ще отбележим 15 години от създаването на Мъжки Лайънс клуб Пазарджик. Целите, които си поставяме са, да доближим хората до нашата дейност и да ги направим съпричастни с каузите ни!


 

За нас:

Дамският Лайънс клуб „Тракия” - Пазарджик и Мъжкият Лайънс клуб Пазарджик са част от голямата международна Лайънс организация, носеща мотото „Ние служим!“. Навсякъде по света членове на Лайънс клубовете стават утвърдени професионалисти, които заедно работят за изграждането на по-добра бизнес и социална среда за общността си.

Традиционно Лайънс членовете обединяват контактите, знанията и уменията си в услуга на големи благотворителни каузи и всекидневни добри дела.

В момента нашето главно международно начинание е „Зрението преди всичко: членовете на Лайънс клубовете побеждават слепотата“. Целта на това начинание е цялостното премахване на предотвратимата и обратима слепота по света.

Коментари (1)

  •   
    Боряна

    В новината е объркана дата или денят на събитието. Или е на 6-ти юни в СЪБОТА или е на 7-ми в НЕДЕЛЯ. Моля, уточнете, за да знаем, кога да доведем децата си.

Вашият коментар :