За децата в Меден Рудник с много любов от ЛK Виа Понтика

С много усмивки и внимание към малчуганите продължи поредното мероприятие за подпомагане на децата в неравностойно положение на Лайънс Клуб „Виа Понтика"-Бургас. Днес членовете на Клуба посетиха двата Центъра за настаняване от семеен тип в к-с „Меден Рудник“. Повод бе дарението, което членовете на клуба бяха подготвили заедно с приятели. Чисто нови спортни екипи, осигурени от Тома Томов и ТОМИ Спорт зарадваха децата за празниците. Играчки за всички бяха подготвени в коледни чували от „Виа Понтика“.

 

„Мероприятията, които нашият клуб осъществява винаги са със социална насоченост към децата в областта, правим всичко това с внимание за да ги зарадваме дори и за момент и да напомним на обществото, че тези дечица имат нужда от помощ и внимание. Дано това подбуди и останалите да ни последват и всеки направи своя благороден жест към тях“ – коментира Христина Ангелова, Президент на ЛК „Виа Понтика“.
През 2015 в календара на клуба са залегнали над 12 подобни мероприятия, първото ще бъде осъществено още в началото на Януари за децата в Средец.

------------------------

ЗА КОНТАКТИ:

Елена Атанасова, Секретар Лайънс Клуб „Виа Понтика“ Бургас

Коментари (0)

Вашият коментар :