ДЕКЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЧНИ ЕМОЦИИ с Лайънс клуб Свилена!!!

Декември, 2014 г.

Месец декември се оказа наситен с мероприятия, усмивки и емоции, на които дамите се отзоваха с радост и благотворителност. Стартирахме с дарение от 150 лв за ученик от СОУ" Д-Р П. БЕРОН" с изяви в различни дисциплини, отличен ученик необходими за участието му в Международен детски фестивал на езиците в гр Банско.

Няколко дни по-късно бяхме гости на един прекрасен юбилей-65 години ДГ"СЛЪНЦЕ" ,където се насладихме на програмата подготвена от малчуганите ,ядохме торта занесохме подаръци, повеселихме се.

На 12 декември дамите присъстваха на откриването на реновирания Център за работа с деца със специални образователни потребности "НАДЕЖДА" в Свиленград. Всички бяха очаровани от вълшебното място ,невероятната база и страхотният персонал, обгрижващ малките ни приятели от този център.Дамите занесоха много подаръци,пици и най-вече сърцата си .Видяха уредите на открито закупени с тяхното дарение, забавляваха се истински с програмата подготвена от малките сладурковци, повеселиха се с децата. Няколко дни по-късно бе и коледното им тържество ...и ние отново бяхме с тях...защото настроението което създават ,усмивките които ни даряват и милите думи са несравними и незабравими.

Коледните емоции продължиха с традиционната ЕКО КОЛЕДА в с. Мезек-със закупените ръчно приготвени местни кулинарни и други изделия дамите се включиха в благотворителната кауза на селото. Последната за година сбирка на клуба премина с една добра равносметка за изминалата 2014,с една чудесна почерпка от зимните рожденици и с традиционните коледни и новогодишни обичаи ,пожелания и настроение.

Благотворителният коледен базар организиран от ОбА Свиленград , бе кулминацията на празничните мероприятия на клуба .Собственоръчно изработените ястия от дамите бяха продадени за час и средствата от 448 лв. допълниха касичката на традиционната инициатива "ЗА ПОВЕЧЕ ДЕТСКИ УСМИВКИ"-главна кауза и цел на дамите от Лайънс клуб "СВИЛЕНА " Свиленград.

Изпращаме старата година с изпълнени с радост, гордост и удовлетворение сърца!!!!Работихме ,добротворствахме, забавлявахме се !!!!!!

Готови сме за 2015........"НИЕ СЛУЖИМ"

Коментари (0)

Вашият коментар :