ОТЧЕТ за дейността на ЛК Хасково през първото полугодие на 2014-2015 лайънс година

Приоритети:

1. Консолидиране на членската маса

2. Поддържане на изрядна финансово-счетоводна дейност

3. Осъществяване на благотворителна дейност


 

Дейности:

Формулирахме ясно и точно правата и отговорностите на всеки член от клуба. Изключихме един, за което информирахме своевременно МАЛК. В момента членовете са 14, присъстват редовно на сбирките и активно участват в дейността на клуба.

През м.юли всички единодушно подкрепиха идеята да бъде преведена сумата от 500 лева на ЛК Варна за преодоляване на последствията от наводнението в кв. Аспарухово. Тези пари бяха преведи по сметката на посочения клуб .

В продължение на поетото шефство над Надя Делчева през м. август подарихме сумата от 120 лв на семейството й. Този жест на клуба се явява поредният по отношение на младото семейство. Преди две години клубът получи информация за това, че една ученичка-сираче е изхвърлена от леля си, при която е живеела до този момент, на улицата. Осигурихме средства на момичето да завърши учебната година, подарихме му облекло и поехме всички разходи по балния празник. След това подкрепихме финансово годежа на момичето с приятеля й, сватбата и раждането на детето.

В края на м. септември разгледахме и анализирахме работата на Общото събрание, проведено на 21.09.2014 г в Несебър. Подкрепихме идеята на двата старозагорски клуба за мандатност и прозрачност при управлението на дистрикта.

През м. ноември наши членове посетиха благотворителната вечер, организирана от ЛК „Евридика“ в Пловдив.

През м. декември издирихме бедстващо семейство и го осигурихме с хранителни продукти и лекарства на стойност 202 лв, за което получихме благодарствено писмо.

На 30 януари Иван Митев и Гергана Митева участваха в работна среща в Свиленград със секретаря на АЛК д-р Любомир Димитров, която бе изключително полезна за по-нататъшната работа на целия клуб.

На 31 януари участвахме в Празника на виното в Старозагорски минерални бани, където имахме възможност да споделим различни идеи с приятели и спечелихме награда за участие на наш продукт в конкурса.

Финансово сме издължени към МАЛК и АЛК . Принцип на работа в клуба е да не се допускат неизрядности от какъвто и да е характер по отношение на финансовата дисциплина.

 

9.02.2015 г

Президент на ЛК „Хасково

Ив. Митев

Коментари (0)

Вашият коментар :