Кампания АЗ ОБИЧАМ СТАРА ЗАГОРА на ЛК Ст. Загора - Августа

На 17.06.2015 г. Лайънс Клуб Стара Загора - Августа организира за втора поредна година празник в парк "Подполковник Калитин" като подари пейка, нови кошове за отпадъци и ремонтира поставените през миналата година пейки, които се нуждаеха от ремонт.

Началото на инициативата бе поставено през миналата година, когато в рамките на кампанията „Аз обичам Стара Загора” бяха поставени 5 нови пейки и засадена растителност за оформяне на жив плет. Дейностите се реализират със средства дарени от членовете на клуба и техни приятели.

Благотворителната инициатива бе подкрепена от много майки, деца, възрастни хора, които живеят в непосредствена близост до парка. Хората споделиха както удовлетворението си от инициативите на клуба, така и някои проблеми, за решаването, на които търсят съдействие включително и от местната администрация.

Празникът бе придружен от прекрасна музика и хорà, които звучаха благодарение на DJ Николай Колев, вице-президент на клуба за 2015-2016 г.

В края на събитието досегашният президент на клуба Димитър Янков предаде камбаната и знамето на клуба на следващия президент Анелия Кънева.

Коментари (0)

Вашият коментар :