ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ на ЛК ГАБРОВО

В центъра на България е Габрово. Място, събрало духа и традициите от миналото. Място, в което се строи храм, който се оглася от камбани, набавени, благодарение на нас, членовете на Лайънс движението в България. Всеки ден, благодарение на нашата инициатива, сутрин в 8.00 и следобед в 17.00 часа звучи камбанен звън и оглася близките квартали, въпреки че храмът все още не е готов!

В средата на олтара се намира светият престол. 

Светият престол е най-святото място в храма и обикновено се прави от камък. Покрит е с една долна покривка от бял ленен или памучен плат, наречен срачица (риза) и индития - горна покривка от по-дебел цветен плат. В светия престол е вложена частица от мъченически свети мощи.

 

Скъпи Лайънс приятели!
Новостроящият се храм в кв. "Младост" в Габрово има нужда от престол. Тази година, ние от Габровския клуб ще подкрепим отново изграждането на храма. Нашата цел е изработването на Светия престол. Верни на слогана на нашата организация - "Ние служим" нека отново подадем ръка!, Лайънс клуб Габрово желае да събере и дари необходимата сума за изработката на светия престол за нуждите на новостроящия се храм в кв. "Младост" в Габрово.

Започваме кампания по набиране на средства, която ще отчетем на 31 март 2019 година. Предлагаме на Вашето внимание ароматни билкови възглавнички с бранд - логото на клуба и слогана "Ние служим"!

Вариантите за размер на възглавницитеи цени са два:
размер 20 х 20 см – 12.00 лв.
размер 25 х 25 см – 14.00 лв.

Ароматните билкови възглавнички са чудесно допълнение за всеки дом, офис или автомобил. Освен, че носят уют, те ухаят чудесно - на билки от България и не само това - бродирани, те успяват да напомнят на своите притежатели за човека и/или организацията, от който са ги получили.

Това не е ли интересен начин да зарадваме нашите партньори, близки и приятели за празниците?

Как да се включим в инициативата?
Като закупите за своите партньори, клиенти, близки и приятели ароматна билкова възглавничка!

Три лева от всяка билкова ароматна възглавничка ще бъдат дарени за каузата ни!
Възглавниците се произвеждат от член на Лайънс клуб - Габрово.
Може да поръчате ОБОДРЯВАЩА или УСПОКОЯВАЩА възглавничка. Ето и предимствата на всяка една от тях:

УСПОКОЯВАЩА АРОМАТНА БИЛКОВА ВЪЗГЛАВНИЧКА СЪДЪРЖАНИЕ: Стръкове от планинска мащерка, корени на валериана, цвят лавандула.
Подходяща при безсъние, нервна тревога, преумора, главоболие, душевно раздразнение.

Натуралните ароматни билки спомагат за намаляване на високото кръвно налягане. Отпускат сетивата - за здрав и спокоен сън. Възвръщат жизнеността и хармонията в организма.

ОБОДРЯВАЩА АРОМАТНА БИЛКОВА ВЪЗГЛАВНИЧКА
СЪДЪРЖАНИЕ: Листа от маточина, листа от мента, цвят лавандула, цвят роза.
ДЕЙСТВИЕ: Освежава и усилва вниманието и паметта. Стимулира умствените способности и улеснява концентрацията. Тонизира, приповдига и стабилизира емоциите, преодолява депресиите и меланхолиите. Има ароматизиращ ефект. Използва се при Йога с рози, медитация с рози.

Ако искате да поднесете уникален подарък на Вашите клиенти, партньори и приятели за Празниците, при направeна заявка пратката ще получите след 15 дни.

Целта е Светият престол да бъде изработен до Великден, когато ще е нужен за богослуженията при откриване на храма.

Благодарим Ви!

Ние служим!
Моля Вие да определите контактната информация за поръчките.
Нашите са: 0888228720, elmazova2015@gmail.com

Коментари (0)

Вашият коментар :