КДУ отменя обявени в официалния календара събития на Дистрикт 130 - България

Решения на КДУ във връзка с епидемията от COVID-19

Скъпи приятели,
Във връзка с продължаващата кризисната ситуация породена от коронавируса, КДУ на Дистрикт 130-България взе следните решения:

1. Да се уведомят всички клубове, че световната Лайънс конвенция няма да се проведе в Сингапур. Решение дали ще има конвенция и къде ще се провежда ще се вземе от LCI през април.

2. Отменя се планираното за март централизирано честване на Лайънс в ООН.

3. Отменят се всички инициативи по състезанието Буквоплет. Няма да се провеждат градски и национално състезание Буквоплет. Обявяваме нулева година.

4. Отменя се националната конвенция насрочена за 15-17 май във Варна.

5. Отменя се международния младежки лагер от 11.7 до 20.7 2020 г. в с. Байкал.

6. Удължава се срока за провеждане на годишните събрания на клубовете до 30 април 2020 г. Насърчаваме клубовете да използват и неприсъствени форми за общи събрания, като гласуване във вайбър, месинджър, с SMS и конферентни разговори.

7. Удължава се срока на номинациите за Втори ВДУ, регионални и зонални председатели и членове на Дистрикт комисии за мандат 2020.2021 г до 30 април 2020 г Номинациите да се изпращат по ел. поща на ПДУ Стефан Христов, (st_hristov@dir.bg) председател на Номинационната комисия и до ДУ Иван Байков /i_baikov@abv.bg /. Номинациите следва да отговарят на изискванията на Устава на АЛК

Световната Лайънс асоциация е преживявала и по-трудни моменти от настоящата пандемия. В цялата и дейност хората, тяхното здраве и живот са били в центъра на всички провеждани мисии и ежедневна служба.

КДУ призовава всички членове на Лайънс в България, да запазят здравомислено отношение и разбиране на случващото се. Да не забравяме, че ние сме пример като лайънс начин на живот за нашите семейства, близки и приятели.

Ние продължаваме да служим като:

  • Спазваме препоръчаната от националния кризиссн щаб лична хигиена;

  • Спазваме стриктно правилата на извънредното положение;

  • Където сме в състояние подкрепяме и помагаме на самотни възрастни хора;

Добрите дни предстоят!
НИЕ СЛУЖИМ
КДУ
Иван Байков ДУ 2019-2020

Коментари (0)

Вашият коментар :