New Voices са онлайн "Около Огъня"

Европейският екип на Lions New Voices организира специални срещи "Около Огъня" за всички Нови гласове на Европа и желаещи да участват

Поради ограниченията, наложени от корона-вируса в повечето страни на Европа, Lions членовете бързо се адаптираха към ситуацията и служат по много разнообразни начини. Нашият европейски екип New Voices започна да организира онлайн срещи на всеки две седмици за всички New Voices от Европа и всички други Lions, които желаят да участват.

Срещите „Около Огъня“ се провеждат всеки втори четвъртък вечер от 11 юни и ще обхващат различни интересни теми. Дали става въпрос за многообразието или работа в екип, как да се кандидатства за грантове от LCIF, как да бъдем услужливи и подкрепящи лидери, или интересни срещи за наука или каквото друго вълнува участниците... в продължение на час има достатъчно време за въпроси и общи дискусии. Чудесна възможност да се свържат Новите гласове на Lions от всички страни и да споделят идеи или проекти, както и да работят заедно по различни дейности, без да губят време за пътуване и свързаните с него разходи.
Срещите „Около Огъня“ се провеждат на английски език и препоръката е New Voices, които разбират английски, да подготвят кратка информация на своя роден език и да популяризират срещите сред своите Lions приятели.
В европейския екип New Voices от началото на тази Лайънс година участва активно и Анелия Кънева, ДУ на АЛК Д130 България 2020-2021, а онлайн срещите се посещават от все повече Lions от България.

Ето досегашните теми:

11 юни 2020: Как Lions в Европа помагат по време на корона-кризата. Говорители НПМП Гудрун Ингвадотир, ПМД Елизабет Хадерер – лидер на New Voices Европа, ПМД Робърт Ретби – GAT лидер Европа (CA4).

25 юни 2020: Многообразие и Включване. Гост-говорители – Стюарт Шърман-Кан, председател на МД съвета на МД 105 Британски острови и Лео Берна Бедирхан Обали, паст-президент на Лео клуб от МД118 Турция. ПМД Елизабет Хадерер – модератор.

Видео от срещата https://www.youtube.com/watch?v=-Ew16mW_rTE&t=1293s

9 юни 2020: Как да бъдем Лидери, които подкрепят, служат и помагат. Гост-говорители – ПДГ Елена Апиани - кандидат Международен директор за 2021-2023 от МД108, Италия и Лео Емилия Фрезия от МД108, Италия. ПМД Елизабет Хадерер – модератор. Регистрирани 128 от 26 страни!

Видео https://www.youtube.com/watch?v=CjR_rBrdECY&list=PL7ldbk4_2_XS3ZrIAJi7jyYn9zD8S8fdh

Следващата онлайн среща „Около Огъня“ ще бъде на 20 август след кратка лятна пауза. Очакваме Ви!

 

 

 

 

Коментари (0)

Вашият коментар :