Предстоящо 3 октомври: Lions Европейски Онлайн Симпозиум

Бъдещето на Lions в Европа. Различни и обединени да служим

Скъпи Lions и Leo,

Бихме искали да представим на вниманието Ви предстоящия уникален виртуален симпозиум на Европейските лъвове на 3 октомври 2020 г. Тъй като ситуацията с Covid-19 в Европа принуди нашите членове да се срещат предимно виртуално в своите клубове, дистрикти и дори международно, Комитетът за дългосрочно планиране на Европа организира този симпозиум за всички Lions в Европа, за да могат те да се учат, да бъдат мотивирани и вдъхновени от известни лектори, да обсъдят различни аспекти и нашите европейски предизвикателства като Лъвове и да чуят и видят различни млади хора и атрактивни Leo и Lions в множество разнообразни сесии. Нашият международен президент и вицепрезидент ще говорят за фокуса си, а нашият европейски паст-международен президент от Исландия, Gudrun Yngvadottir ще се обърне към всички участници.

Ще можете буквално да влезете в симпозиума и да изберете един от четирите основни езика, след което ще можете да чуете и разговаряте с говорителите. Всяка сесия ще отнеме 20 минути и можете да останете цял ден на симпозиума, зависи от вас. Очаквайте съобщенията на социалните медии през идния месец и се регистрирайте възможно най-скоро. Това е симпозиум не само за нашите лидери, но и за всеки член на нашите клубове.

Тъй като услугите и дейностите са в нашата основа, ние искаме да предизвикаме всички европейски Lions и Leo клубове да реализират Проект за екологична дейност за тяхната общност в седмиците преди симпозиума. Засадете дърво, почистете парк, съберете стари телефони, събирайте пластмаса и т.н. - толкова много неща можете да направите. Lions и Leo Клубовете ще имат възможност да публикуват снимки и видеоклипове на своите проекти за дейности на уеб страницата на симпозиума и на нашата страница на симпозиума във Facebook (използвайки #). И всички европейски Лъвове ще имат шанса да направят спонтанно дарение по време на регистрацията. Парите, които събираме, ще бъдат налични за малки безвъзмездни средства - грантове, за които всеки Lions клуб може да кандидатства, за да реализира още по-голямо въздействие върху околната среда в своята общност.

Предстоят подробности скоро.

 

От името на Организационния комитет на Европейския Lions виртуален Симпозиум, отдел Маркетинг

Елизабет Хадерер

Паст-международен Директор, Председател Lions Taskforce Европа

чрез Анелия Кънева, ДУ АЛК Д130 България 2020-21

Коментари (0)

Вашият коментар :