Представяме New Voices на Лайънс Д130

Номинирани са посланиците New Voices за 2020-21

Инициативата New Voices 2020-2021 на LCI подкрепя баланса между половете и многообразието и има за цел увеличаване броя на жените, младите хора и слабо представените социални групи хора в нашата асоциация. New Voices представя разнообразна група Lions членове, които се стремят към високи постижения в някоя от следните направления: Дейности, Членство, Лидерство и Маркетинг.

Горди сме да представим номинираните членове на екипа New Voices за 2020-21 на Дистрикт 130 България - Лайънс дами, с личен принос и с добър пример не само за направленията, които ще поемат, а и във всичко, с което се захванат!

Лидерство Lion Дорина Дечева, 2-ри Вице Дистрикт Управител, ЛК Пловдив Евридика

Маркетинг Lion Елица Табакова, ЛК Русе Сексагинта-Приста

Членство Lion Станислава Кодева, Председател Зона Изток, ЛК Бургас Виа Понтика

Дейности Lion Светлана Панайотова, Президент ЛК Свилена Свиленград

Координатор за България и Сев.Македония в New Voices Europe: Lion Анелия Кънева, Дистрикт управител, ЛК Стара Загора - Августа 

New Voices посланиците ще работят за идентифициране на проекти и дейности, с които жените, младежите и различни социални групи биха могли да се свържат и ангажират; за силно членство и активно участие на всички Лайънс и Лео членове; да демонстрират, че Lions Clubs International е отворена организация за всички полове и възрасти и да споделят своите истории в социалните медии и да търсят иновативни начини те да достигнат до повече хора.

Заедно ще вдъхновяваме повече млади хора, жени и непредставени досега социални групи хора и ще насърчаваме да заемат лидерски позиции и да се включват активно в дейностите ни.

#ЗаедноСилниЗаПромени 

Коментари (0)

Вашият коментар :