New Voices: Как да привличаме финансиране онлайн

6-тата поредна онлайн „Среща около огъня“, организирана от европейския екип на Lions New Voices се проведе на 22 октомври 2020 г. чрез Zoom, а темата „Финансиране онлайн: Креативни начини за Lions и Leo“ привлече почти 200 регистрирали се за участие от 32 държави!

В условия на физическа дистанция и пречки за организирането на присъствени събития – благотворителни балове и др.подобни, членовете на Lions и Leo клубовете намират други креативни начини да привличат и набират средства за финансиране на своите благотворителни дейности чрез различни онлайн платформи, а това може да бъде и забавно!

Ценни гост-лектори на срещата бяха непосредствения паст-президент на нашата международна асоциация LCI и председател на фондация LCIF, г-жа Гудрун Ингвадотир, посланик на Lions Digital г-н Анти Форсел от Финландия и дистрикт-управител на Д130 България г-жа Анелия Кънева. Лидерът на европейския екип New Voices, паст-международен директор г-жа Елизабет Хадерер, беше модератор на срещата.

Сред участниците бяха председателя на глобалния екип New Voices ПМД Сангита Джатиа от Индия; лидера на  GAT на Конституционна територия Европа ПМД Робърт Ретби, ПМД Фил Нейтън от Великобритания и много Лайънс и Лео членове от цяла Европа, включително от България.

Абонирайте се за YouTube канала на New Voices Европа, за да следите онлайн срещите по разнообразни теми, които вълнуват не само Лайънс и Лео.  

Записът от срещата можете да видите тук   

 

Коментари (0)

Вашият коментар :