Първо онлайн Коледно-Новогодишно Lions парти

Първото (и дано да остане единствено!) Онлайн Коледно - Новогодишно парти на Lions и Leo събра в Zoom над 40 приятели от страната и чужбина.

Заедно изпратихме 2020 с кратка равносметка за постиженията и активностите ни от началото на настоящата Лайънс година, споделихме надежди и пожелания за по-добра 2021 в компанията на Лайънс и Лео от България, Европа и Света, защото Лайънс сме глобално семейство!

Поздравителни обръщения направиха Миклош Хорват от Унгария, Паст международен директор, член на GAT и отговорник за Централна и Източна Европа  към LCI; Елизабет Хадерер от Холандия, Паст международен директор, член на GAT и председател на New Voices и Lions Taskforce Европа;  Дражен Мелчич, Паст дистрикт управител от Република Хърватска; Гейла Уилс, Паст дистрикт управител от Южна Африка. Специални гости бяха Лайънс Мария Сотирова, член на ЛК Кайен Гвиан Амозони и Елиан Клери, президент на клуба от Френска Гвиана, Южна Америка. Лео Мария Клявкова, член на борда на организацията на Лео клубовете в Европа, поздрави участниците и благодари за подкрепата за Лео клубовете през годината.

Традиционни и модерни сурвакници с чудесни пожелания подготвиха Lions за конкурса в онлайн среда. След подобаващо сурвакане с наричане, Дистрикт управителят Анелия Кънева избра победителя: Силвана Джамбазова от ЛК Евридика Пловдив, която заложи на количество и качество - с помощта на внучета, вплела символични традиционни елементи с модерни не в една, а в две сурвачки! Достойното второ място заемат всички останали сурвачки на Лайънс прители от България, поздравления и дано пожеланията им се сбъдват! Поощрителна награда по пощата ще има за паст-дистрикт управител Гейла Уилс от Южна Африка.

Наградите са парични и ще бъдат преведени по сметките на клубовете, чиито представители участваха - 150 лв за първо място и по 100 лв за второ място с пожелание да ги оползотворят за залесяване през идващата пролет: Направи Сурвачка - Засади Дърво!

За доброто настроение се погрижи 2-ри Вице Дистрикт Управител Дорина Дечева, която„забърка“ Виртуална БАНИЦА с реални късмети и изтегли няколко късметлии, които получиха награди шалове и специалната вратовръзка на Международния Лайънс президент д-р Юнг-Юл Чой, предоставени от ДУ Анелия Кънева.

Споделените пожелания и празничен поздрав от Лайънс Борис Тасков, член на ЛК Ст.Загора и тенор в Старозагорската опера, зарадваха всички наа финала, а видео-клип с кадри от дейностите и приятелските срещи на Лайънс и Лео от България припомни хубавите ни моменти заедно.

Дано 2021 да е по-добра, мирна и спокойна! 

А Лайънс Заедно сме Силни за Промени и продължаваме да Служим!

 

 

 

Коментари (0)

Вашият коментар :