Бордът на директорите на LCI с мерки в помощ на клубовете

Пандемията на коронавирус (COVID-19) продължава да влияе върху работата на Lions по целия свят. Тя създаде и финансови затруднения за нашите Lions членове и хората, за които се грижим.

За да подкрепи невероятните мъже и жени, които служат с нас, Международният съвет на директорите на LCI единодушно взе решение в помощ на нашите клубове.

Ето преглед на новата резолюция, одобрена от Съвета на директорите:

Отмяна на чартърни и входни такси - отпадат всички чартърни и входни такси от 1 януари до 30 юни 2021 година.

Гъвкави плащания - Нито един клуб в изряден статус към 31 декември 2020 г. няма да бъде спрян или анулиран до 30 юни 2021 г. за забавено плащане на членски внос. Пълното плащане трябва да бъде получено преди 30 юни 2021 г., за да се избегне спиране или анулиране.

* Моля, обърнете внимание, че клубовете в статус „финансово спиране на 31 декември 2020 г., ще останат спрени до изплащане на пълния баланс. Тези клубове ще трябва да уредят неизплатените си вноски или да се уговорят за погасяване с отдела за вземания в Lions Clubs International, за да избегнат анулирането, планирано за 1 март 2021 г.

Тези допълнителни мерки ще помогнат на Lions, които имат финансови затруднения и ще дадат на нашите клубове подкрепата и разбирането, от които се нуждаят през тези предизвикателни времена. Повече от век Lions са посрещали най-големите предизвикателства пред човечеството и заедно ще преодолеем и това.

Светът се нуждае от Lions сега повече от всякога, така че благодарим за изключителния Ви принос и ангажираност към нашите общности и света.

 

Коментари (0)

Вашият коментар :