Международната Lions Конвенция 2021 ще бъде изцяло виртуална

"Поради продължаващите ограничения, свързани с пандемията на Covid-19 бордът на директорите гласува да се промени Международната Конвенция на Lions Clubs International Монреал 2021 към виртуално събитие, което ще се проведе изцяло онлайн. Това решение бе направено предвид здравето и безопасността на нашите Lions членове, служители и партньори, защото ограничените международни пътувания и избягване събирането на много хора са ключови глобални стратегии за ограничаване на заразяването.

Въпреки, че сме разочаровани, че няма да можем да проведем събитието присъствено, ние се вълнуваме, че ще бъдем домакини на нашата първа виртуална международна конвенция, която може безопасно да свърже Lions от целия свят. Ние все още финализираме детайлите за Вашето ново преживяване и ще ги споделим с Вас веднага щом са готови.

Ето някои важни детайли за виртуалната конвенция 2021:

  • Всеки е поканен – Нашата конвенция 2021 ще бъде онлайн и ще е достъпна за всички Lions и Leo по света.
  • Такса за регистрация – Таксата за участие ще бъде 50$ до 31 март, 75$ от 1 април. Таксата за регистрация за Leo членове ще бъде 30$. Конвенцията засега е планирана за 25-29 Юни. Скоро ще предоставим допълнителни детайли за събитието и процеса на регистрация.
  • Досега регистриралите сеLions, които до момента са се регистрирали за конвенцията ще получат имейл скоро с повече информация за възможностите.
  • Избори – Изборите за изпълнителните служители (международни президент и вице-президенти) и за международни директори ще се осъществят електронно и скоро ще оповестим процедурите за гласуване.
  • Новини за конвенцията – проверявайте уебсайта LCICon за новини и детайли

Световната здравна пандемия принуди всички нас да вземаме решения и правим промени, които поставят здравето и сигурността на първо място. Все пак, ние сме оптимисти, че всеки нов ден носи надежда и като Lions ще продължаваме да откриваме нови начини да останем свързани, безопасно да служим на нашите общностти и да продължим нашата глобална мисия да помагаме.

Оценяваме Вашето разбиране в тези предизвикателни времена за нашата организация и за света и Ви благодарим за възхитителната Ви работа като Lion.

Поздрави,

Dr. Jung-Yul Choi

Международен Президент LCI

Коментари (0)

Вашият коментар :