Мост на приятелството Lions New Voices

Онлайн побратимяване между D118K Турция и АЛК Д130-България

Вълнуваща церемония "Мост на Приятелството" обедини в онлайн побратимяване D118K Турция и D130 България след успешно реализирания съвместен проект New Voices Taste Stop - Кулинарна станция, който вдъхнови Лайънс членове от двете страни да споделят кулинарни шедьоври и рецепти, събрани в общи плакати за отбелязване на Деня на жената 8 март и Деня на детето в Турция 23 април. Баници, бюреци, сладкиши и кексове готвиха заедно и споделиха с близки, деца и хора в нужда Лайънс членове от Турция и България, а общата дейност доведе до приятелското споразумение.

Над 120 Лайънс и Лео в онлайн церемонията видяха видео с исторически и природни красоти от двете страни, научиха повече за Лайънс дейностите в двете страни и чуха вълнуващите впечатления и вкусни рецепти от участвалите в предизвикателството Taste Stop.

New Voices координаторите Öznur Benderlioğlu Doğangün на Д118К Турция и ВВДУ Дорина Дечева на Д130 България заедно с Дистрикт управителите Faruk Özçelik и Анелия Кънева приветстваха гостите и участниците. Поздравления поднесоха ПДУ и Координатор по членството Недялко Младенов, ПМД Elisabeth Haderer, Председателя на MD118 Турция Aysan Sakar, ПМД Oya Sebuk и др.

Благодарности на техническия екип, начело със Serhan Eldemir, преводачите Elis Ferad от ЛК В.Търново Царевец и Deniz Cansiz от Д118К Турция, както и на Lions Николай Колев от ЛК Ст.Загора Августа, автор на видеото за дейностите на българските Лайънс клубове.

 

 

Коментари (0)

Вашият коментар :