Поздравления

Скъпи Лайънс приятели,

 

БРАВО и поздравления на целия ни екип, с който успяхме да осъществим подготовката и провеждането на Националната Конвенция на АЛК Д130 – България 2021 и с предизвикателствата, които имахме в пандемични условия, се справихме успешно по всеобщо мнение!

В срещата участваха над 90 Лайънс и Лео приятели, поздравиха ни 7 изявени Лайънс лидери от цял свят, включително Непосредствен Паст Международен Президент Гудрун Ингвадоттир и Първи Вице МП Дъглас Алекзандър, действащия Международен Директор Даниел Изенрих и няколко Паст Международни Директори.

Благодарности на целия Кабинет на Дистрикта, Комисията по Номинации начело с ПДУ М. Корназов за предварителната работа, Комисията по Избора и Правната Комисия начело с ПДУ Н. Младенов за успешно проведеното анонимно гласуване за ВВДУ 2021-22 в два тура, Председателя на Работната Сесия ПДУ В. Георгиев, Протоколчика и отг. по отчитане на кворума Н. Младенова, ВВДУ 2020-21 Дорина Дечева за представянето на добри клубни практики, Лео Дара Георгиева за чудесното ревю на дейностите на всички Лео клубове, Ковчежника Валентина Станчева за изрядните отчети и разбира се – поздравления за тримата ни кандидати за ВВДУ 2021-22 Валя Томова, Цвети Шопова и Румен Петков, които ни предложиха възможността да избираме измежду най-достойните!
Без екипната работа и подкрепа от всеки един от екипа, нямаше да се радваме на общия ни успех, който ще бъде забелязан от цялата Лайънс общност в Европа и по света!

Нашата Асоциация на Лайънс Клубовете Д130 България и нашите членове заслужават високите стандарти, които успяхме заедно да достигнем в периода на пандемия и ще е чудесно да ги запазим и занапред в следващата Лайънс година 2021-22 начело с ДУ Влади Симчев, Първи ВДУ Дорина Дечева, Втори ВДУ Цвети Шопова и всички нас, които ще продължаваме да ги подкрепяме!

Гордея се и БлагоДаря, че имам възможността да служа с Вас!

Тук е достъпен целия запис от събитието: https://www.youtube.com/watch?v=hqW7Mvjd1a8 

Приветствията и видео – клипове, които влязоха в програмата на Конвенцията:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLQRzDoejSpISFTcWw6Wwoj31XtMPYdlpC 

 

Заедно сме Силни за Промени!

 

Анелия Кънева, ДУ АЛК Д130 България 2020-21

 

 

Коментари (0)

Вашият коментар :