Leo Лидерска среща

 

Лео лидерска среща на 9 май събра младежи - членове на двата Лео клуба на Пловдив - алфа Лео клуб Пловдив и омега Лео клуб Легенда, чартиран в края на ноември 2020 г., по инициатива от Лайънс клуб Пловдив Филипополис - кръстник и спонсор на двата Лео клуба.

По време на събитието, проведено в Младежкия Център на Пловдив, дистрикт управителя на АЛК Д130 България за 2020-21 и гост-лектор Анелия Кънева представи историята, структурата и дейностите на Lions Clubs International и запозна младежите с програмата за Лео клубовете, даваща възможност за изява и развитие на млади бъдещи лидери и обединяването им в клубове за обществено-полезни дейности. 

ПДУ Васил Клявков - гост-лектор и член на ЛК Пловдив Филипополис въведе младежите в тънкостите на работа в екип, след което в практически упражнения се отличиха по-добре сработените екипи. Практическа подготовка получиха Лео лидерите и за това, как най-добре да мотивират членовете в клубовете си да участват активно и допринасят за клубния живот и администриране. 

Лео споделиха практически опит за работа в платформата MyLION, обсъдиха общи предстоящи и минали дейности и проведоха дискусии по интересни теми - как заедно Лео и Лайънс могат да помагат на своите общности, как да се търси и осигурява финансиране на общи проекти и др.

Всички участници в Лео лидерската среща получиха Сертификати за участие.

Поздравления и благодарности на ПДУ Васил Клявков и Координаторите на двата Лео клуба Lion Виктория Станчева и Lion Пепа Павлова, както и всички членове на ЛК Пловдив Филипополис за подкрепата на младежите.

LeoServe

Коментари (0)

Вашият коментар :