За финал на 2020-2021 Lions година

Скъпи Lions и Leo приятели,

На финала сме на 2020-2021 Lions година – различна от всички предишни и която ще помним дълго занапред.

Въпреки трудностите и несигурността, тази Лайънс година ни предизвика да даваме най-доброто, на което сме способни и бе толкова наситена с множество примери за нашата безкористна съпричастност и благотворителност.

Останахме свързани и единни и показахме, че с усилията и приноса на всеки Lions член и клуб Заедно сме Силни за Промени и Служихме Обединени в Доброта и Многообразие.

Заедно постигнахме 5,62% увеличение на членовете. Чартирахме нов Лайънс клуб Велико Търново Янтар, нов Лео клуб Омега Легенда, приехме изцяло нов Устав в синхрон с изискванията на LCI, обучавахме клубните лидери, популяризирахме историите на доброто, проведохме демократични и конкурентни избори, бяхме прозрачни и поддържахме комуникацията и връзката помежду си и с Лайънс по света, сложихме началото на Лео Дистрикт България, засилихме международните връзки и приятелства. Отчетохме 521 дейности в полза на 79 618 нуждаещи се и вложихме 16 040 часа доброволен труд. Дарените средства са 203 000 лв. Това е само сухата статистика от MyLION.

Спечелихме и отчетохме успешно 5 гранта от LCI на стойност 9000 $, дарихме на LCIF 2371 $.
Но всичко това и други останали скрити или неотчетени добрини нямаше да са възможни без големите благородни сърца на Lions и Leo членовете и клубовете ни. Заедно показахме, че сме силни и се справихме успешно с всички предизвикателства, целите ни за годината са преизпълнени и думите ми на Благодарност и признателност едва ли са достатъчни.

Гордея се и БлагоДаря на всеки един от Вас, за това, че сте Лайънс и Лео! Благодаря за всички Ваши проекти и дейности, за всяко усмихнато дете и възрастен, за помощта Ви за хора с диабет и незрящи, за всяка сготвена гозба и всеки нахранен, за всяка капка дарена кръв, за всяка маска и жизнено важна апаратура, за всяко посадено дърво и спасена пчела, за всяка нова пейка и почистен парк, за всяка детска рисунка благодарение на Вашето усърдие.

Благодаря, че работихте с душа и сърце, защото хората около нас имат нужда от добрия ни пример и подкрепа.

Скъпи приятели,

От сърце благодаря на моя клуб Стара Загора Августа, на разширения състав на Кабинета, на моите деца и близки, на всеки един от Вас – Лайънс и Лео за приятелствата, подкрепата и мотивацията, които щедро ми дарихте през тази трудна година, за споделените различни гледни точки и мнения, за да успяваме заедно в мисията ни да правим света по-добър и заедно с това да се учим  и подобряваме и себе си.

Благодарна съм за привилегията да Ви служа през тази Лайънс година.

Желая успех на бъдещия Дистрикт Управител Владислав Симчев и новия Кабинет 2021-2022! Вярвам, че предавам в добри ръце Дистрикт 130 България и ще продължа да правя каквото е по силите ми за още по-добра репутация и въздействие на Лайънс в България и по света.

Благодаря Ви!

 

Ваш дистрикт управител 2020-21
Анелия Кънева

член на ЛК Стара Загора Августа

Коментари (0)

Вашият коментар :