Представяме New Voices 2021-22

Посланиците New Voices за 2021-22 на Лайънс България

Lions инициативата „Нови гласове“ за 2021-2022 г. насърчава равенството между половете и разнообразието и се стреми да увеличи броя на жените, пълнолетните младежи и слабо представените социални групи в нашата асоциация. Тя включва разнообразна група Лайънс и Лео членове, които имат върхови постижения в една от четирите области: Обслужване и дейности, Членство, Лидерство и Маркетинг.

В рамките на проведения в Шкорпиловци от 4 до 5 септември 2021 Регионален Лидерски Институт бе включено представяне на платформата New Voices от Анелия Кънева, НПДУ на АЛК Д130 и член на европейския екип New Voices. Дистрикт управителят за 2021-22 Владислав Симчев представи номинираните членове на екипа New Voices за 2021-22 на Дистрикт 130 България - Лайънс дами, с личен принос и с добър пример не само за направленията, които ще поемат, а и във всичко, с което се захванат! Особено сме горди, че в екипа има и наистина Нови гласове, отскоро в Лайънс и очакваме тепърва да се изявяват!

Лидерство Lion Мария Бензарова, ЛК Панагюрище

Мария е Лайънс член от 2012 и е президент на клуба 2020-2022, както и отговорник за Лео клуб Панагюрище. 

Маркетинг Lion Николета Гаджева, ЛК Стара Загора Августа

Николета е Лайънс член от 2020, има собствена агенция за събития и ПР.

Членство:   Lion Галина Генчева, ЛК Велико Търново Янтар

Галина е чартър Лайънс член от 2003 до 2021  в ЛК Велико Търново Царевец, където е била секретар и президент, а от март 2021 е чартър-президент и сред учредителите на ЛК Велико Търново Янтар. Част от екипа на Д130 по пилотната програма Глобален Подход за Членство 2021-22 (GMA)

Дейности:   Lion Елена Петкова, ЛК Русе Сексагинта Приста

Елена е Лайънс член от началото на 2021. Работи в сферата на образованието и особено активна и полезна с приноса си за обновяването и работата на Лео клуб Русе, както и за множество Лайънс и Лео дейности. Предстои да стартира програмата Fast Heroes 112 в Русенска област с подкрепата на Lions, Leo и New Voices България.

Координатор за България: Lion Дорина Дечева, ПВДУ на АЛК Д130 България 

Дорина е Лайънс член от 2014, била е клубен секретар, президент, секретар на АЛК Д130 България, посланик New Voices по Дейности за 2019-20 и за Лидерство през 2020-2021.

 

Очакваме завладяващите истории на нашите New Voices, които да споделим с Лайънс и Лео в България и по света. Посланиците ни ще работят в подкрепа на GAT, екипа за действие на Дистрикт Кабинета - координаторите по Членство, Дейности и Лидерство, за идентифициране на проекти и дейности, с които жените, младежите и различни социални групи биха могли да се свържат и ангажират; за силно членство и активно участие на всички Лайънс и Лео членове; да демонстрират, че Lions Clubs International е отворена организация за всички полове и възрасти и да споделят своите истории в социалните медии и да търсят иновативни начини те да достигнат до повече хора.

Заедно ще вдъхновяваме повече млади хора, жени и непредставени досега социални групи хора и ще насърчаваме да заемат лидерски позиции и да се включват активно в дейностите ни.

Да служим със сърце!

Коментари (0)

Вашият коментар :