Залесяваме заедно на вълната на приятелството

С добро настроение вършим добри дела

Успешно премина най-голямата акция по залесяване в Дистрикт 130 България!

Отбелязахме 22 април - денят на Земята с грижа и любов – проведохме станалата традиционна Национална кампания по залесяване Лайънс Зелена Мисия, започнала преди време в сътрудничество с Гората.бг и активното участие на Лайънс и Лео клубовете в България.

Отново клубове от цялата страна се включиха с ентусиазъм в кампанията.

За първи път проведохме акцията ни в партньорство с друга значима международна организация – SOS Детски селища България. С тази първа обща акция стартира и поредицата от събития на нашите партньори за отбелязването  на 30-годишния юбилей на  SOS Детското селище в Трявна.

Към нас се присъединиха и доброволци от общността на град Трявна.

Избраното място на акцията  - околността на единствената в страната Детска специализирана белодробна болница „Царица Йоанна“ в Трявна, вече е облагородено  - почистено, със засадени 50 дъба и 30 иглолистни дръвчета Туя, с които да отбележим празника на  SOS Детското селище в Трявна - 30-те години грижа и обич за деца, останали без родителска грижа и деца в риск да я загубят.

С много радост от досега с природата, с детска глъч и много ентусиазъм и добро настроение протече акцията.

Ангажираме се да продължим да се грижим за дръвчетата, за да се захванат и пораснат силни, да ни радват и държат здрави.

С добро настроение вършим добри дела!

Заедно на вълната на приятелството!

Коментари (0)

Вашият коментар :