Lions Лидерски Институт - ELLI 2023

С Лайънс и Лео участници от цяла България

От 15 до 17 септември 2023 в хотел Голдън Бийч, Златни Пясъци, се проведе Институт за начинаещи Лайънс/Лео Лидери, в който взеха участие 37 представители на Лайънс и Лео клубовете от страната.
 
ELLI 2023 (Emerging Lions Leadership Institute) се организира съвместно от Асоциация на Лайънс клубовете Дистрикт 130 и Регион Бългаия с финансовата подкрепа на Lions International. 
 
Обучението предложи нови знания и умения, за новите членове и лидери на клубове. Интерес предизвикаха темите "Управление на Промяната", "Подкрепа на Лайънс и Лео Екипи", "Организиране на ефективни клубни срещи", "Креативно мислене", "Лайънс Менторска Програма" и информацията за възможностите за финансиране чрез грантове от Lions Clubs International Foundation. 
Практически умения за администриране на клубовете и отчитане на дейностите в платформата MyLION бяха също част от програмата.
Лектори бяха ДУ Цвети Шопова, ВДУ Любомир Димитров, НПДУ Дорина Дечева, Регионален Председател Емилия Сиракова, гост-лектор Любомир Гетов и Лео-Лайънс Патрисия Първанова. Координатор на обучението бе ПДУ Анелия Кънева, Регионален Лайънс лидер Централна и Източна Европа.
Всички участници и лектори получиха Сертификати за успешно завършен курс за подготовка на Лайънс и Лео клубни лидери. Желаем успех на всички, вдъхновени за добри промени!
 
Спортни игри на открито раздвижиха на финала участниците, които имаха и възможност да подкрепят благотворителните каузи на Лайънс клубовете от Варна за безплатни профилактични очни прегледи и помощ на онкоболни. 
 

Коментари (0)

Вашият коментар :