Обръщение на ДУ Цвети Шопова послучай приключване на Лайънс годината и мандат 2023/2024 г. на КД

Скъпи Лайънс приятели!

          Преди една година Ви призовах да работим за добрата промяна и Вие го направихте! Заедно,  „Вдъхновени за добри промени“, следвахме мотото на международния президент Пати Хил „Да променим света!“ и дадохме своя принос за добрата промяна.

Изпращаме една наситена Лайънс година, в която не просто постигнахме първоначално поставените си цели, а ги надскочихме. При планирани два нови клуба, ние създадохме три - един в Пазарджик и още два в градове, в които досега не е имало Лайънс клубове - гр. Ямбол и гр. Горна Оряховица.
Надградихме значително резултатите си от предходните години, достигайки над 96 хиляди обслужени хора и вложен над 38 хиляди часа доброволчески труд.
Проведохме за първи път една мащабна национална екологична кампания „Бъди Еко с Лайънс“. Тя е дългосрочен проект, който цели да създава навици и умения у подрастващите към мерки и действия за чиста и екологична среда.
Кампанията се проведе в 12 региона на страната, участваха близо 5000 ученици, събрали 5 679 398 кг отпадъчни продукти. Това са внушителни цифри, които респектират до колко много хора сме стигнали и какъв положителен ефект е реализиран.
Помагахме навсякъде, където имаше нужда и докъдето ни стигаха възможностите. Работихме активно по всички направления и популяризирахме Лайънс чрез дейностите си.
През цялото това време се постарах да бъда близо до всички Вас и Ви благодаря за добрата комуникация, която имахме.

Скъпи приятели, записваме една невероятна Лайънс година 2023-2024 в летописната книга на Дистрикт 130 България!
Днес е финал, а утре начало!
Нашата служба продължава и през следващата Лайънс година. Нека резултатите от постигнатото и незабравимите емоции ни стимулират да се подготвим, за да ОСТАВИМ СЛЕДА и в следващата 2024-2025 година!
Признателна съм за Вашия позитивизъм, старание и ентусиазъм, за вдъхновението, което ни водеше по пътя на добрата промяна!
Специални благодарности на ПДУ и GAT Area Leader 4E Анелия Кънева за подкрепата и менторството!
За мен беше истинска чест да служа като Ваш Дистрикт Управител.           

Благодаря Ви за тази изключителна година!
Ваша Цвети Шопова
Дистрикт Управител 2023-2024

Коментари (0)

Вашият коментар :