Обучения на Lions Лидери 2024

RLLI и Тренинг за Зонални и Регионални Председатели

Над 40 Lions лидери и членове от България взеха участие в двете обучения, които за пръв път проведохме успоредно, заедно с това за пореден път съвместно организирани от Асоциация на Лайънс Клубовете Дистрикт 130 България и Регион България – Регионален Лайънс Лидерски Институт и Тренинг за Зонални и Регионални Председатели в Панагюрище от 4 до 6 октомври 2024.

Заедно се учихме, споделихме опит, полезни умения и знания и най-важното – отново затвърдихме приятелските отношения и готовността да служим ЗАЕДНО в полза на нашите членове и общности!

Сред темите бяха актуална информация за Lions International, резултати и планове за ръст на членството по МИСИЯ 1.5, полезни умения за работа в екип, поставяне на цели, публични изяви и говорене пред публика. Какво ни очаква през следващите две десетилетия и как да се адаптираме към промените научихме от Любомир Гетов (експерт-обучител и почетен член на Лайънс Клуб Стара Загора Августа). Как да постигнем атрактивна визия научихме от Първолета Чавдарова (експерт по моден дизайн, президент на ЛК Русе Сексагинта-Приста).

Благодарности на всички наши Инструктори и гост-лектори, които положиха усилия да модерират обучението и да ни обогатят: ПДУ Пламен Чингаров (FDI), ПДУ Дорина Дечева (FDI), Любомир Гетов), НПДУ Цвети Шопова, ДУ Любомир Димитров и ПДУ Анелия Кънева (LCIP, GAT Area Leader).

Ценна помощ за организирането, подготовката и печата на материалите, регистрацията и още важни детайли ни оказаха Таня Кирилова, Секретар на АЛК Д130 и координатор на РЛЛИ 2024 заедно със Светлана Димитрова, президент ЛК Търговище.

Материалите от обученията са тук:

Регионален Лайънс Лидерски Институт  

Тренинг - обучение на Зоналните и Регионалните Председатели

Снимки

Кабинетът на Дистрикт 130 България изказва своята благодарност към: Община Панагюрище за подкрепата и готовността да съдейства това мероприятие да придобие национално значение, Хотел Каменград за комфорта и топлото посрещане на Лъвовете от цяла България, Ресторант Орфей за уюта, настроението и вниманието.

Благодарности на Лайънс клуб Панагюрище, който в ролята на домакин накара Лайънс приятелите от близо далеч да се почувстват у дома си.

Коментари (0)

Вашият коментар :