Деца се забавляваха за предстоящия Великден заедно с бургаското Лайънс общество

   

По случай предстоящият Великден бургаските Лайънс Лайънс клубове решиха да запазят традицията и да помогнат на децата да почувстват магията на християнския празник по нетрадиционен начин.

Специално подготвена за тях торта с великденски яйца бе поднесена от членове на Клуб „Виа Понтика“, Клуб „Флора“ и ЛК „Бургас“, които се обединиха в името на общата кауза. Членовете на клубовете събраха средства и дариха на децата на Център от семеен тип I в гр. Средец представление - куклен театър "Грозното патенце", което да ги развесели и забавлява. За малчуганите имаше и много лакомства и забавни игри. В духа на големия християнски празник Великден представители на клубовете си обещаха да помагат на децата в Средец целогодишно и да се върнат в най-скоро време с нови изненади.

Както е известно, каузата в помощ на обществото и подрастващите е основен приоритет на бургаските Лайънс клубове.
"Най-голямото богатство е да предизвикаш усмивката на детските лица, радваме се че усмивките бяха много" – коментираха Росица Станкова - Президент на ЛК Виа Понтика и Виолета Барантиева - Президент на ЛК Флора.

Трите бургаски клуба планират редица съвместни мероприятия в полза на бургаските деца и развитието на гражданите с различни инициативи, които ще бъдат реализирани тази година.

Коментари (0)

Вашият коментар :